1G3A0881

Exclusive

Kleding ontwerpen en produceren zitten ons in het bloed. Xandres Corporate maakt deel uit van het Belgische modehuis Xandres en heeft dus heel wat vakkennis en ervaring. Als je kiest voor de Exclusive-module, dan ontwikkelen we voor jou een uniek uniform dat helemaal past bij jouw bedrijf en merkidentiteit.

 • Uniek ontworpen bedrijfskleding

  • Een uitgebreid gamma aan stoffen

   • Jouw project volledig op maat

    Benieuwd hoe zo’n Exclusive-traject verloopt?

    Een gloednieuw, uniek uniform ontwikkelen vergt best wat organisatie. Gelukkig heeft Xandres Corporate dit helemaal in de vingers en kunnen we je optimaal begeleiden in dit proces. Zo gaat het in z’n werk:

    Voorfase

    Kennismakingsgesprek

    In onze showroom of op een andere locatie naar keuze bespreken we welke bedrijfskleding je precies nodig hebt en wat wij jou kunnen aanbieden.

    Werkvergadering

    Van stof en kleur tot elk detail: we bepalen samen hoe we jouw merkidentiteit het best in een uniform vertalen. Dit vormt meteen ook de briefing voor onze designer.

    Img 20180827 102736

    Offerte

    We maken een offerte met de kost maar ook met een eerste beschrijving van elk artikel en een planning. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

    Xandresalgemeen030

    Ontwikkeling

    Productontwikkeling

    Offerte goedgekeurd? Dan worden de patronen ontwikkeld door onze modelistes. En we starten met de ontwikkeling van samples.

    Xandresalgemeen033

    Finale go

    Alle stalen worden grondig bekeken. We overlopen een laatste keer het volledige uniform voor de productie wordt gelanceerd. En dan go!

    Realisatie

    Maatopnames

    Voor de productie gelanceerd kan worden, hebben we de benodigde aantallen per maat nodig. Bij grotere organisaties werken we vaak met doorpassesies ter plaatse. Maar je collega’s kunnen indien gewenst ook in onze showroom komen passen.

    Xandresalgemeen017

    Productie

    We bundelen je bestelling tot productie-orders en starten de productie bij onze partners. Maatwerk doen we steeds in ons atelier in Destelbergen.

    Logo en retouches

    Productie klaar? We plaatsen je logo op de kleding en doen de retouches in ons eigen atelier.

    Xandresalgemeen007

    Roll-out

    Kwaliteitscontrole

    Niks wordt aan het toeval overgelaten, wij doen een dubbele kwaliteitscontrole. De kleding wordt bij het verlaten van de productiefaciliteit op stof- en productiefouten gecheckt en net voor het verzenden doen we een tweede kwaliteitscontrole.

    Verzending

    Een pakketje per medewerker of een pakket als één geheel? Jij beslist zelf wat het makkelijkst is voor jouw bedrijf.

    Xandresalgemeen015

    Nazorg

    Voorraadmanagement

    Kies je ervoor om meteen een voorraad aan te leggen van het uniform? Dan kunnen wij die voorraad voor jou managen. Je kan altijd een rapport vragen om een gedetailleerd overzicht te hebben van je voorraad.

    20161102 Xandres 011 Color

    Nieuwe werknemers

    Er starten nieuwe collega’s? Dan nemen we de maten op aan de hand van de doorpasreeks, of je collega’s kunnen langskomen in onze showroom. We stellen een uniform samen uit voorraad of starten een productie.

    Bloes3

    Opvolging

    Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is dus de bedoeling dat je lang geniet van onze bedrijfskleding. Past een uniform niet meer 100%, omdat een collega bijvoorbeeld vermagerd is? Dan bekijkt onze coupeuse graag of we het kunnen aanpassen met enkele retouches.

    Xandresalgemeen029

    Bezoek onze showroom

    In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
    Neem contact op Neem contact op

    Wat zeggen onze klanten?

    Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

    Azmm

    Tine L.

    Diensthoofd Onthaal & Patiëntenadministratie
    "De kledij van Xandres zorgt voor een professionele en mooie uitstraling aan het onthaal van ons ziekenhuis. Het uniform is stijlvol, tijdloos en onze medewerkers staan er goed mee."

    Referenties

    Ontdek onze voornaamste referenties

    Ons volledig aanbod

    Van een uniform uit onze cataloog tot een volledig gepersonaliseerd uniform: uit deze vier modules kan je kiezen.